آیا نباید خودرو به پارکینگ برده شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۶ #14137063

سلام، ۵۰ روز از فرصت اعسار گذشته، من توقیف فیزیکی خودرو ها و حقوق همسرم رو گرفتم، بعد گرفتن نامه توقیف فیزیکی پیامک اعسار اومد
یا بعد توقیف کارشناسی میشه و موضوع توقیف فیزیکی خودرو و اعسار ربطی بهم ندارند؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع توقیف خودرو و اعسار مربوط به یکدیگر نبوده و جداگانه بررسی میشود

سلام
خودرو شناسایی شده توقیف می شود و اگر همسرتان اثبات نماید که خودرو جزء مستثنیات دین است از آن رفع توقیف می شود

این دو موضوع ارتباطی به هم ندارند خودرو اول توقیف میشه بعد به ادعای اعسار رسیدگی می نماید