میتوان آن ملک را برگرداند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۲ #14135772

با سلام اگر ملکی سه دانگ آن به نام فرزندان باشد و سه دانگ دیگر به نام پدر و پدر دچار بیماری اختلال حواس شود و حجر او محرز ولی در این حال از او توسط مادر وکالت گرفته شود و آن ملک فروش رود و بعد فوت پدر این مساله برای دیگر وراث معلوم گردد میتوان آن ملک را برگردانند و یا علیه انها شکوائیه تنظیم گردد

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اثبات محجور بودن متوفی دشوار است

سلام
در صورتیکه این اقدام پس از محجور شدن میباشد میتوانید درخواست ابطال دهید

این امر منوط به اثبات حجر در زمان اعطای وکالت است ولی عملا با توجه به فوت، اثبات محجو ر بودن متوفی به سختی ممکن است.

سلام
در این صورت اگر اثبات شود پدر در حالت حجر اقدام به اعطای وکالت کرده است امکان استرداد ملک وجود دارد

سلام. بدوا باید حجر پدرتون رو در زمان اعطای وکالت ثابت کنید، سپس اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمی. حتما با وکیل در مورد دادخواست مشورت کنید

اثبات حجر در این مورد الزامی است اگر ثابت شود محجور بوده میتوان اقدام نمود .

پس از احراز حجر دادخواست ابطال سند رسمی(در صورتی که سند مالکیت داشته) و مبایعه نامه را مطرح نمایید