نفقه بچه چه قدر هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۰ #14128288

و اینکه به جز نفقه خرج لوازم مدرسه و ثبت نام مدرسه هم با پدر هست یا با همون نفقه باید لوازم مدرسه و ثبت نام را هم انجام داد

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
نفقه میبایست کارشناسی شود ولی در کل هزینه خوراک پوشاک مسکن و تحصیل و درمان با پدر میباشد

مبلغ مشخصی نیست بستگی به کارشناس وشرایط زندگی ودرآمد پدردارد

با سلام
میزان نفقه توسط کارشناس تعیین می شود که شامل همه موارد مذکور می باشد

پرداخت نفقه فرزند با در نظر گرفتن استطاعت مالی پدر امکانپذیر است . بنابراین ، در صورتی که پدر استطاعت مالی برای پرداخت نفقه نداشته باشد ، نمی شود موارد مطروحه درسوال راازوی مطالبه کرد

بله جز نفقه است. البته میزان نفقه با توجه به توانایی مالی پدر و با جلب نظر کارشناس تعیین می شود.

سلام
طبق نظر کارشناس عیین می شود و هزینه تحصیل نیز جزو نفقه محسوب می شود

با سلام و احترام. نفقه اعم است از خوراک، پوشاک، هزینه های درمانی و غیره که کلیه هزینه های فرزند با توجه به سن ایشان و وضعیت تحصیلی توسط کارشناس با توجه به شرایط پدر تعیین می گردد و شامل کلیه هزینه های فرزند می گردد و هزینه مازادی به عنوان نفقه نمی توان از زوج دریافت نمود.