ظهر نویس چک اقدام به شکایت خیانت در امانت نموده چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۷ #14123346

با سلام و خسته نباشید
بنده دارای یک چک مورد اختلاف هستم که اجرا گزاشتم و حکم جلب صادر کننده و ظهرنویس را گرفته ام و در این خصوص یکبار صادرکننده چک اقدام به شکایت کیفری نموده است. و پرونده در نهایت منجر به منع تعقیب برای بنده شده و حالا اینبار ظهر نویس چک اقدام به شکایت خیانت در امانت نموده. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،موضوع مجرمانه خیانت در امانت از سوی ظهر نویس به نتیجه نمی رسدو وجاهت قانونی ندارد

سلام شکایت ایشان منتج ب نتیجه نخواهد شد ظهر نویس نمیتواند ادعایی مبنی بر خیانت در امانت مطرح نماید

با سلام .خیانت درامانت از طرف ظهر نویس محقق نیست.

سلام.خیانت در امانت محقق نیست ...

با سلام،شکایت خیانت در امانت از سمت ظهر نویس وجاهتی ندارد.

خیانت در امانت محقق نیست ...

سلام وقت بخیر
خیانت در امانت صورت نگرفته است.