راهی هست که بشود مجددا به کار بازگشت و چگونه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #14120236

سلام و خسته نباشید.
اینجانب سال ۹۷ وارد نیروی انتظامی شدم ولی چند ماه بعد حین اموزشی بعلت مشکل خانوادگی مجبور به انصراف شدم. طبق قانون انصرافی ها نمیتونن برگردن.
از سوی دیگر چون سایت هم فقط یکبار ثبت نامی قبول می‌کند نمیتوانم مجددا ثبت نام کنم. از شما میخواهم به من راهنمایی کنید که چکار کنم؟
آیا راهی هست بتوان مجددا ثبت نام کرد؟
آیا گرفتن نامه دفتر امام تاثیری دارد یا خیر؟
آیا می‌توان از استان دیگر اقدام به ثبت نام کرد. چگونه؟
لطفا اگر امید و کوچکترین راهی هست بگویید تا انجام بدهم
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برای انصراف تعهد محضری مبنی بر بازگشت دوباره دادین خیر نمیتوانید و اگر تعهدی ندادین هیچ قانونی مبنی بر منع اشتغال مجدد وجود ندارد و با مراجعه حضوری به قسمت انفورماتیک نیروی انتظامی مشکل سایت خود را حل کنید