بدلیل گم شدن پرونده سربازی چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۰۲۳ #14120209

سلام خسته نباشید بنده بیش از دو سال پیش سرباز بودم و دانشگاه قبول شدم و اوپن ثبت نام اولیه رو انجام دادم ولی چون نیمه دومی بودم مجدد رفتم پادگان تا زمان شروع دانشگاه ... الان ک مقطع دکتری رو تموم کردم ۹ماهه دارم میرم سربازی و همچنان ادامه داره و میگن پرونده ت گم شده باید سربازی رو ب اتمام برسونی با مدارکی ک براشون بردم و ارائه دادم فقط ۵ماه رو قبول کردن اونم ثبت نام دانشگاه رو فقط قبول کردن ولی نامه ای ک از پادگان مشخص می‌کنه ورود و خروج م رو مدنظر نمیگیرن... خیلی مدارک دیگ م دارم بنده میخواستم ببینم چ باید کنم ممنون میشم راهنمایی م کنید ... تشکر

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باعرض سلام،بهتر است حضوری بروید و پیگیری کنید

با سلام
حضورا پیگیری کنید

موضوع می بایست حضوری پیگیری شود

سلام
حضوری پیگیر بفرمایید

با مکاتبه به سازمان نظام وظیفه وتاریخ اعزام وتاریخ ترخیص مدت خدمت را در کمسیون معیین نمایید

با سلام
حضورا اقدام کنید

حضورا اقدام بفرمائید.