چگونه ادعای زوج مبنی بر واریز نمودن مبلغ هنگفتی به حساب پدرم را رد نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۶۵ #14120165

با سلام
من (زوجه) یک سال و نیم پیش عقد کردم و در دوره عقد به خاطر مشکلات اخلاقی زوج مجبور شدم از حق حبس خود استفاده کنم و حاضر به زندگی با زوج نشدم،یک سال پیش زوج طلاهای من را فروخت و مبلغ آن را به حساب پدرم واریز کرد و الان که در حال جدایی هستیم و یک سال گذشته به دروغ مدعی شده که من ۱۰۰ میلیون پول به حساب پدر زوجه به عنوان قرض واریز کردم و مدعی شده که باید کل مبلغ را به او بدهم.
باید چه کار کنم و چه طوری ثابت کنم؟
آیا با شکایت از پدرم اون هم بعد از یک سال می تواند این پول را از ما بگیرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما هم دادخواست استرداد طلاهای امانی را بدهید .

نکته مهم این است که طلاها را همسرتان برای تان خریده بودند و یا برای خودتان بوده؟
چون اگر هبه بوده قابلیت رجوع از طرف همسرتان وجود داشته

باید چه کار کنم و چه طوری ثابت کنم؟
شما اولا باید ثابت کنید که طلاها برای خودتان بوده و ایشان پول طلاها را به شما داده و دیگر پولی وجود ندارد که ایشان بخواهد رجوع کند
آیا با شکایت از پدرم اون هم بعد از یک سال می تواند این پول را از ما بگیرد؟
بله
اما پدر شما باید اثبات کند که این پول ها را به علت بدهی ای که در اثر فروش طلاها به ایشان داشته است پرداخت کرده است

صرف پرینت حساب واریزی دلیل نیست

شوهرمدعی است . اوباید ثابت کند . شماباید دفاع کنید

دادخواست استرداد عین طلاها را به استناد فاکتورها کنید

با سلام
پدر شما باید علت واریز وجه را از سمت داماد به دادگاه ابراز نمایند در غیر این صورت محکوم به استرداد وجوه خواهند شد بهترین راه حل این است اگر فاکتور طلاها موجود است برای استرداد آن دادخواست تنظیم نمایید

با سلام در صورت انکار شما هم متقابلا دادخواست استرداد عین طلاهای امانی را به استناد فاکتورهای خرید طلا و یا شهادت شهود و غیره مطرح کنید تا مقابله به مثل کرده باشید.