آیا امکان بازنشستگی کارمند متخلف با ۲۰ سال سابقه کار وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #14114363

باسلام و عرض ادب احتراما درصورتیکه کارمند بانک با ۲۰ سال سابقه خدمت، غیبت غیرموجه داشته باشد، آیا کمیته انظباطی وی را اخراج نموده یا با سنوات ۲۰ سال خدمت بازنشسته می نماید؟؟؟!!!

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بستکی به رای کمیته انضباطی دارد و قابل اعتراض در دزدان عدالت اداری می‌باشد

باسلام باید موضوع شما در هیئت مربوطه بررسی شود زمان می توانید از طریق دیوان عدالت اگر اعتراضی دارید مطرح کنید

با سلام،بستگی به تخلف و رای کمیته انظباطی در این مورد دارد.اما قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری هست.

سلام بستگی به قانون انضباطی بانک دارد ......

با درود.طبق قانون تخلفات اداری و قانون دیوان عدالت اداری و سابقه کار کارمند ؛ کمیسیون تخلفات اداری و کمیته انظباطی بانک رای مقتضی را صادر و قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری هست.احتمالا توبیخ و جریمه کسر حقوق یا بازخرید یا بازنشسته رای دهند

باسلام ودرود بستگی به نظر اعضای کمیسیون وقانون انضباطی بانک مزبور است معمولا توبیخ یا بازخرید میکنن

باسلام
بستگی به نوع بانک دارد