زوج در جلسات مشاوره ی طلاق با داشتن وکالت در طلاق حاضر نمیشود،تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۱۸ #14089314

سلام

وقت بخیر

بنده در ازای ابرا مهریه وکالت در طلاق رو از همسرم‌گرفتم و تو سامانه تصمیم ثبت نام کردم با وکالت نامه مراجعه کردم به مرکز بهزیستی ولی اونجا گفتن که حضور زوج الزامیه و باید بیاد ولی تو وکالت نامه ی طلاق قید شده که مورد وکالت مراجعه به دادگاه های خانواده، مراجعه به مراکز مشاوره بهزیستی، و مطلقه کردن خود از انواع طلاق های رجعی بائن، خلع و مبارات و حق رجوع رو از خودش اسقاط کرده.

هفته ی پیش که بنده مراجعه کردم اون مرکز قبول نکردن و الان چند جای دیگه مراکز بهزیستی سر زدم، گفتن فقط باید همونجا که ثبت نام کردین برین مشاوره و زوج هم به هیچ عنوان قبول نمیکنه که بیاد مشاوره.

بنده چه کاری ازم برمیاد؟

لطفا راهنماییم کنید مچکرم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرکز بایستی گواهی عدم حضور زوج و عدم توافق زوجین را صادر نماید

عدم حضور زوج درجلسه مشاوره طلاق توافقی ، مانع روند کار شما نمیشود .
واحد مشاوره مربوطه بازوج تماس تلفنی گرفته و عدم حضور زوج راگزارش کرده و تنها با مشاوره ازشما ، می بایست جلسات مشاوره را ادامه دهد .

امتناع مراکز از مشاوره غیر قانونی است می توانید از طریق دادگاه خانواده پیگیری کنید

با سلام و احترام
باید عدم حضور ایشان و توافق زوجین به دادگاه اطلاع داده شود

مرکز یاد شده مکلف است موضوع عدم حضور و عدم توافق طرفین را برای دادگاه گواهی کند.