اگه اعسار از هزینه دادرسی بزنم مبلغی که به دفتر خدمات قضایی بابت شکایتم باید بدم چقدر میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۷۸ #14075039

سلام
از شخصی دو برگ رسید جمعا به مبلغ سه میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون ریال که به امضای دو شاهد هم رسیده دارم حالا مدت زمانی که تو رسیدا برای برگشت پول بهش داده بودم تموم شده براش یه اظهارنانه فرستادمو ۷۲ ساعتم مهلت بهش دادم ولی بازم پولو نداد حالا میخوام ازش شکایت کنم
۱- اگه شهود یه استشهادیه بدن که من به اون شخص پول قرض دادم میتونم شکایتو کیفری کنم یا فقط شکایت حقوقی میتونم ازش بکنم?
ممنون

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما فقط م یتوانید علیه ایشان دادخواست حقوقی در دفاتر خدمات قضایی تنظیم نمایید.

دادخواست مطالبه وجه دهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخوسات حقوقی می توانید تنظیم نمایید

بادرودوسلام دادخواست حقوقی امکان پذیر می باشد.

درود
موضوع فاقد وصف کیفری است دادخواست مطالبه وجه دهید .
در صورت درخواست اعسار نیز هزینه دفاتر خدمات باید وفق تعرفه پرداخت گردد .

با درود می‌بایست دادخواست حقوقی دهید

میتونید دادخواست بدید....