با مسدود شدن کارت بانکی من چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۲ #14067412

مسدود شدن کارت رفتم بانک پرسیدم که چرا مسدود شده زد تو سیستم گفت که تو همدان بخاطر ۱۴۰ تومن شکایت شده به دستور قوه قضائی مسدود شده من هیچکسی رو همدان ندارم نمیشناسمم نرفتمم اصلن و همچین چیزهایی هم تو کارم نیست اصلن نه برام پیامی اومده نه احضاریه ای هیچی بیخبر از همه جام. موندم چه کنم بچه دارم میترسم شر بشه کسی استفاده نکرده باشه یا هر چیز دیگه. لطفا کمکم کنید ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
احتمالا از حساب شما سو استفاده شده نگران نباشید مراجع قضایی خود از این مسایل اطلاع دارند که شایع شده
منتظر ابلاغیه و سپس دفاع نمایید
موفق باشید

با سلام
از حساب بانکی شما سوء استفاده شده است که احتمال پولشویی ، قمار ، و نظایر ان بوده است
لذا زیاندیده از شما شاکی و اقدام به مسدودی حساب شما نمده است

منتظر پیامک ابلاغ بوده و سپس دفاع نملیید

سلام. احتمالا شخصی از حساب شما به عنوان حساب واریز پول نامشروع مانند قمار و.. استفاده کرده و یا مواردی دیگر. به هرحال اگر از شما شکایت شده باشه، در نهایت باید منتظر اخطار و ابلاغ آن باشید.