اولین مرحله طلاق توافقی چیه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۲۲ #14063339

ثبت نام در سامانه تصمیم قبل از مراجعه به وکیل لازمه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایددر ثنا ثبت نام نمایید.

اولین مرحله ثبت نام در سامانه تصمیم و مراجعه به مراکز مشاوره می باشد.

با سلام در طلاق توافقی اول توافق لین شما مهم است و بعد از آن ثبت نام در سامانه ثنا و مراجعه به مراکز مشاوره

خیر نیاز نیست ابتدا مراجعه شود

سلام هم میتونید بعد از تقدیم دادخواست به مراکز مشاوره مراجعه کنید هم قبل از تقدیم دادخواست

سلام .اولین اقدام اخذ وقت مشاوره در سایت تصمیم میباشد پس از انجام مشاوره در چند جلسه جهت ثبت پرونده به یکی از دفاتر خدمات قضایی معرفی و سپس پرونده به یکی از شعبات دادگاه ارجاع میشود

باید ابتدو ثنا ثبت نام کنید