کسی که در دادگاه کیفری به یکسال حبس تعزیری و پرداخت مبلغ کلاهبرداری محکوم شده میتونه فرار کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #14039324

با سلام
سوالم اینه کسی که در دادگاه کیفری به یکسال حبس تعزیری و پرداخت مبلغ کلاهبرداری شده میتونه فرار کنه و باز هم پولمو نده؟!!
اگه با اینکه حکم قطعی شده و ایشون فرار کنه میتونم چه کاری انجام بدم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه اتهام ایشان اثبات شده باشد یا در حبس میباشند یا در صورت آزادی وثیقه ای از ایشان اخذ شده است. در صورت متواری شدن شما، طلب شما از وثیقه پرداخت خواهد شد.

سلام
چنانچه ایبشان متهم بوده باشد و از وی وثیقه گرفته شده باشد، در صورت متواری شدن وی، محکوم به از محل وثیقه به شما پرداخت می شود

در‌خصوص‌رد‌مال‌میتوانید‌توقیف‌اموال‌کنید‌ولیجزای‌نقری‌و‌حبس‌مربوط‌به‌دولت‌است

باسلام. متهم بعد از تفهیم اتهام که محکوم به حبس شود، بعد از جلسه دادرسی به زندان منتقل خواهد شد فلذا جای نگرانی نیست. اما در صورت متواری بودن متهم می توانید حکم جلب سیار اخذ نمایید.