ایا میشود سند دیگری به بانک داد و یا هزینه رو قسط بندی کرد و به بانک پرداخت کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۵ #14033512

با عرض درود و ارادت خدمت تمام وکیل ها و کارشناسان عزیز.
۱۷ سال پیش فردی به علت ورشکستگی سند ملک پدری خود را با اصرار پدر خود در گرو می گذارد تا آزاد شود. از آن موقع سند در رهن باقی می ماند و پدر و مادر فوت می کنند. حال مسئله اینجاست که فرزندان که شامل ۹ نفر می باشند اصرار دارند ملک تفکیک شود و هر کسی سهم الارث خود را می خواهد اما سند در رهن بانک است و بانک هم مبلغ به روز شده می خواهد و ورثه هم می خواهند شکایت کنند.
اگر که راهی جز تسویه کردن با بانک وجود دارد لطفا ذکر کنید.
این فرد توانایی پرداخت یک جای مبلغ را نداد.
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست از طریق بانک پیگیری بفرمایید

با درود از طریق بانک پیگیری کنید

باسلام به قسمت تسهیلات بانک مورد نظر مراجعه وپیگیری نمایید.

در این زمینه به قسمت تسهیلات بانک مورد نظر مراجعه نمایید

در صورت قبول سرپرستی بانک مانعی نیست

علیه ورثه می توانید شاکی شوید

با سلام
سند جایگزین کنید یا تسویه کنید