میتوانم جواب اظهارنامه او را ندهم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۰ #14013720

شوهرم به‌ مدت ۵ سال منزل مشترک را ترک کرده که بنده باثبات از لحاظ حقوقی وکیفی برای نفقه شکایت کردم که دادگاه حقوقی تشکیل شو وبه کارشناس ارجاع شد در این بین شوهرم علا رغم گفته های خودش که توان مالی ندارد اظهارات برای تمکین بنده فرستاده در صورتی که ادر منزلی را برای زندگی به دادگاه ارائه نداده

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پاسخ دادن در این مورد اجباری نیست دوست عزیز ولی می‌تونه کمکی واسه شما باشه و منافعی داشته باشه

خدمت شما عرض کنم که پاسخ دادن در این خصوص اجباری نمی باشد ولی می تواند منافع این نیز برای شما در بر داشته باشد

سلام لزومی‌ مبنی بر پاسخگویی وجود ندارد .

ازنظر عملی؛بهتراست پاسخ اظهارنامه راندید.

سلام
شما میتوانید در پاسخ به او شرط دارا بودن منزل مسکونی و آدرس آن و تهبه لوازم منزل را از زوجه بخواهید اما میتوانید پاسخ او رو هم ندهید
هیچ اجباری به پاسخ دادن اظهارنامه ندارید

اجباری در پاسخگویی نیست ولیکن شما اگر پاسخ بدهید وآنهم مثبت برای شما بهتر خواهد بود.

اظهارنامه صرفا اعلام رسمی خواسته طرفین است. اگر دادخواست الزام به تمکین بدهد باید آدرس را نیز مشخص و اجاره‌نامه یا سند مالکیت را نیز ضمیمه کند