آیا میتونم اعتراض بدم به دیوان عالی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #13969757

با سلام و خسته نباشید
من به اتهام کلاهبرداری دستگیر شدم و بعد از ۲۸ روز به قید سند ازاد شدم. دو روز بعد ازادی رضایت کامل از شاکی گرفتم. ۴ ماه برایم زندان امده ۲۱ ساله هستم و تازه متاهل شدم و سرپرستی دو فرزند بر عهده دارم و خرج و مخارج پدر و مادرمم با من هست و سرباز فراری هستم ۲ سال است. اعتراض دادم و تجدید نظر همان حکم قبلی رو تایید کرده و قطعی داده. من اگر بروم زندان طلبکارام میوفتن به شکایت و بدتر میشه ماجرا از طرفی هم خانوادم بیچاره میشن. خیلی نیازمند کمک هستم. لطفا بفرمایید که چجوری میتونم زندان نرم. ایا میتونم اعتراض بدم به دیوان عالی؟ یا میشه به جزای نقدی تبدیلش کنم؟، یا مجازات جایگزین داشته باشم. فقط زندان نباشه چون همین الانش هم ۲۰ساعت در روز کار میکنم و به غیر از خرج خانواده ۱۲۰ ملیون بدهی دارم. تورو خدا راه حلی نشون بدین حتی یه روزم نمیتونم زندان برم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست گرامی این حکم برایتان قطعی شده و اجرا میشود
حتی اگر اعاده دادرسی هم بدهید درخواست اعاده باعث توقف اجرای حکم نمیشود اما چنانچه اعاده پذیرفته شود تا شروع رسیدگی حکم متوقف میشود