آیا بیمه تامین اجتماعی می تواند سابقه بیمه پدرم را حذف کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۹۸۱ #13955583

با سلام و عرض ادب
پدر بنده دارای حدود ۱۲ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی می باشد. سن ایشان به ۶۰ سال رسیده و راننده وانت بار می باشد و درخواست بازنشستگی داده اند. حالا یکی از شعبه های بیمه تامین اجتماعی که در آن ۲ سال سابقه بیمه دارد ادعا می کند که ۲ سال بیمه در این شعبه می بایست حذف شود.علت را مشکل داشتن شرکتی که در آن بیمه شده است اعلام می کنند. در صورتی که پدر بنده و خیلی های دیگر را اتحادیه صنف حمل ونقل بار سبک شهری به شرکت تعاونی سیر ایثار.... جهت بیمه فرستاده است(والبته هیچ معرفی نامه ای به ایشان نداده است و فقط نماینده شرکت سیر ایثار با هماهنگی اتحادیه حمل و نقل بار سبک شهری از ایشان جهت بیمه تامین اجتماعی ثبت نام کرده اند) حالا بیمه تامین اجتماعی اعلام می کند شما جواز کسب مربوط به آن دوره را ارائه دهید در صورتی که پدر من و خیلی های دیگر در آن تاریخ جواز کسب نداشتند یعنی اتحادیه جواز برای ایشان صادر نکرده بود ولی عضور اتحادیه بوده اند و در حال فعالیت در صنف خود بوده اند.
سئوال بنده این است که آیا بیمه تامین اجتماعی می تواند سابقه بیمه پدرم را حذف کند؟ و چرا در زمان بیمه شدن پدرم به ایشان نگفته بودند چواز کسب ارائه کنید؟ چرا آن وقت که پول بیمه پدرم از طرف شرکت تعاونی سیر ایثار ... به بیمه واریز می شد بیمه تامین اجتماعی این پول را قبول و برای پدرم سابقه بیمه ثبت می کرد و حالا بعد از واریز شدن پول ها بعد از چند سال تازه اعلام می کند در آن زمان شما جواز کسب نداشتید و الان می بایست سابقه شما حذف گردد!
خواهشمند است راه حل جلوگیری از حذف سابقه بیمه فوق الذکر را ارائه فرمایید.
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به ابطال تصمیم سازمان بیمه و تامین اجتماعی اقدام نمایید.

باسلام
دوست عزیز چنانچه حق بیمه مربوطه به ایام مورد ادعا پرداخت شده باشد خیر میتوانید از اداره کل بیمه تامین اجتماعی مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید و دادخواست ابطال تصمیم بیمه تامین اجتماعی را خواستار گردید.

سلام. از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به ابطال تصمیم سازمان بیمه باارائه ادله ومدارک اقدام نمایید

با سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به ابطال تصمیم سازمان بیمه اقدام نمایید

در صورت داشتن مدارک منجمله لیست بیمه سرکت مزبور که نام پدرتان هم هست میتوانید اقدام کنید ضمن آنکه اگر سربازی رفته پدرتان با پرداخت مبلغی دوسال سربازی نیز جزو سنوات حساب خواهد شد

سلام چنان چه مدارک شما موجود می باشد میتوانید طی یک دادخواست به دیوان عدالت اداری تقویم کنید و آن را ابطال کنید