آیا می توانم از این بابت از وی تحت عنوان انتشار تهمت و افترا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۳ #13934570

یکی از خواهان های پرونده طی لایحه ارسال‌ شده از دفتر خدمات قضایی به شعبه حقوقی اعلام کرد که من او را تهدید به انجام کاری کرده ام و دلیل و مدرکی از این بابت ذکر نکرد. آیا می توانم از این بابت از وی تحت عنوان انتشار تهمت و افترا شکایت کنم؟ اگر عنوان دیگری مناسب است لطفا راهنمایی بفرمایید. ضمنا مهلت مرور زمان نشدن آن چه مدت است؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
چنانچه دلیل و مدارکی دال بر اتهام وارده‌ علیه شما به دادگاه تحت رسیدگی ارائه نکرده؟ بهتر آنست‌که رای ابراء رو دریافت کنید. و در صورت تبرعه‌ شدن‌ می‌تونید علیه فرد مفتری دادخواست ارائه بدید. ولی زودتر از دریافت رای باید سوء‌نیت‌ش رو اثبات به‌کنید.
بدروود

با سلام
در صورت قرار منع تعقیب می توانید شکایت افترا کنید اما باید سوء نیت ایشان اثبات کنید

درود
اشخاص حق دارن جهت احقاق حق خود ادعای خودرا در مراجع صالح مطرح نمایند و این مراکز قضای محل رسیدگی به شکایات و جلوگیری از تضیع حقوق مردم می باشد زمانی شما میتوانید شکایت کنید که ایشان عمدا و بدون هیچ دلیلی علیه شما شکایت کند و از این بابت به شما ضرر مادی و معنوی وارد شده باشد

شکایت افترا در این خصوص قابل طرح است

در صورتی که نتوانست ادعای خویش را ثابت نماید امکان شکایت برای شما وجوددارد.