نوع طلاقمون رجعی هست، آیا حضور الزامی هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۴ #13926116

سلام زوجه هستم،، نوع طلاقمون رجعی هست میخاستم بدونم آیا حضورم الزامی هست در محضر؟؟ اگه اصلا نرم محضر چه اتفاقی میفته؟ میتونم بعدا تو شناسنامم ثبت کنم. ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در موارد عدم حضور زن در دفترخانه برای ثبت طلاق مراحل زیر پیش بینی شده است :

در صورتی که گواهی عدم امکان سازش به درخواست مرد برای طلاق صادر شده باشد و زن ناچار است از تصمیم او تبعیت کند و برای جاری شدن صیغه طلاق ، در تاریخ مشخص ، در دفتر ثبت طلاق حاضر شود . در صورتی که زن ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود ، دفتردار اخطاریه حضور را هم برای مرد و هم برای زن ارسال می کند . در صورتی که باز هم زن در دفتر خانه حضور پیدا نکرد ، صیغه طلاق بدون حضور او جاری خواهد شد و این موضوع به اطلاع او می رسد
وقتی گواهی عدم امکان سازش که بابت طلاق توافقی صادر شده است زن و شوهر باید در تاریخ مشخص شده در دفترخانه برای ثبت طلاق حضور پیدا کنند . در صورت عدم حضور زن وشوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق ، دفتردار برای هر دوی زن و شوهر اخطاریه ای صادر می کند و از طرفین می خواهد که برای جاری شدن صیغه طلاق در دفترخانه حضور پیدا کنند .
در صورتی که یکی از زن یا شوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق توافقی حاضر نشود ، دیگر امکان ثبت طلاق بدون حضور او وجود ندارد و اجرای صیغه طلاق و امضا دفتر اوراق مربوط به طلاق منتفی می شود

اگر حاضر نشوید نهایتا پس طی مراحل صیغه طلاق جاری میگردد و بعدا میتوانید مراجعه و واقعه طلاق را در شناسنامه خود ثبت کنید

با سلام
حضور طرفین جهت جاری شدن صیغه طلاق لازم می باشد و در صورت عدم مراجعه برای بار اول به شما اخطار داده می شود و برای بار دوم امکان رد طلاق وجود دارد و مجددا باید گواهی عدم سازش دریافت نمایید