حکم سقف کاذب شفاف روی پاسیوی با دسترسی واحد چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #13918936

بنده در یک طبقه اول یک ساختمان ده واحدی زندگی می کنم. به دلیل دو نبش بودن ساختمان، فقط ۵ واحد جنوبی ساختمان از پاسیو نورگیری دارند. من در طبقه اول ساکنم و دسترسی به محل پاسیو تنها از واحد من است. من به تازگی در این ساختمان ساکن شدم و ملک را از کسی خریدم که ۷ سال روی پاسیو کلاف فلزی و طلق شفاف زده بود و از آن استفاده می نمود. از نظر فنی و انصاف، این کار هیچ مزاحمتی برای هیچ کس ندارد و آنها فقط یک پنجره از سمت اشپزخانه به پاسیو دارند و واقعا مزاحمتی نیست. به تازگی یکی از همسایه در جلسه ساختمان شروع به حرف زدن کرد که البته دیگران چیزی نگفتن. این باعث نگرانی من شده است. سوالم این است که با توجه به انحصاری بودن دسترسی واحد من و اینکه هزینه تعمیر و نگهداری و نطافت این محل با من است، آیا می توانم برای استفاده واحد خودم رای دادگاهی یا مجوز بگیرم؟ استفاده من از پاسیو در حد چند وسیله اشپزخانه مثل یک کابینت و یک یخچال کوچک است و واقعا مزاحمتی برای دیگران ندارم و از نظر نور و زیبایی ساختمان هم این بهره برداری هیچ اختلالی برای اهالی ندارد. سوال دوم اینکه اگر من پاسیو را به حالت اول برگردانم می توانم مدعی شوم که در ازای تعمیر و نظافت و نگهداری پاسیو از شارژم کم شود و یا حق الزحمه بگیرم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. محل های مشاعی متعلق به کلیه افراد آپارتمان است

با درود ، محل های مشترک و مشاعات آپارتمان متعلق به کلیه مالکین مشاعی است ، به هرحال باید کلیه مالکین مشاعی در استفاده از مشترکات و مشاعات رضایت داشته باشند

سلام باید رضایت تمامی ساکنین ساختمان باشد

با سلام. باتوجه به جزو مشاعات بودن رضایت ساکنین ملاک می باشد. بهتر است که با خوبی حل و فصل شود.