از یک زمین نهصد متری اون خاله ام که سهم الارث مادر بزرگم رو میخواد چقدر سهم میبرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۶ #13911801

سلام
مادرم پیش از مادربزرگم فوت شدن ولی پدر بزرگم زودتر از مادرم فوت شد
الان که میخواهیم زمینهای پدربزرگم که سه دختر فقط داشته رو تقسیم کنیم یکی از خاله هام یک ششم سهم مادربزرگم رو میخواد و اون یکی خاله یک ششم سهم مادربزرگم رو نخواست الان مثلا از یک زمین نهصد متری اون خاله ام که سهم مادر بزرگم رو میخواد چقدر سهم میبرد؟ البته فقط سهم مادربزرگم رو قید بفرمایید .
متشکرم
البته درکل بفرمایید که چون یکی از خاله هام سهم مادربزرگم رو نخواسته اون یکی که خواسته یک ششم میبره یا یک دوازدهم؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر ها به نسبت مساوی ارث می برند .

یک هشتم ارث پدربزرگتان به همسرش و مابقی بین ۳ دختر او تقسیم میشود
اگر مادربزرگتان به غیر از ارث رسیده از همسرش مال و اموال دیگری نداشته اند سهم الارث ایشان بین دو دخترشان تقسیم میشود یعنی هر کدام یک دوم از مال مادرشان را ارث خواهند برد

درود
اگر وارث سه دختر هستند سهم الارثشان مساوی می باشد.

با سلام
یک ششم از ماترک مادر شما به مادر بزرگتان به ارث رسیده که بین وراث حین الفوت ایشان که همان دو دختر است بصورت تساوی (هر کدام یک دوازدهم ) تقسیم میگردد .

با درود
بدوا باید انحصار وراثت صورت گیرد، ثانیا محاسبه، را باید یا از طریق سایت انجام دهید یا از وکلا یا کارشناسان سایت تقاضا نموده تا وقت بگذارند و برای شما به تفکیک اعلام دارند، بررسی دقیق سوال و پاسخ حرفه ای بدان، زمان‌بر میباشد.

با بودن سه دختر، ارث به صورت مساوی بین دختران تقسیم خواهد شد

سلام محاسبه سهم الارث باید از طریق سایت درخواست و با ارجاع کارشناس محترم سایت بنیاد وکلا، به متخصصین محترم انجام بشه