میشود در دادخواست به جای موضوع خواسته الزام به انتقال تفویض وکالت زمین دیمی مشاعی به ورثه"" از موضوع خواسته "الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ملک" استفاده کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۶ #13902455

درود و احترام

۲ سوال دارم :

۱ : آیا میشود در دادخواست به جای موضوع خواسته :""الزام به انتقال تفویض وکالت زمین دیمی مشاعی به ورثه"" از موضوع خواسته : ""الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ملک"" استفاده کرد؟؟؟

۲ : مادر مرحوم اینجانب یک قطعه زمین دیمی تفکیک شده ۸۰سهم مشاع از ۱۲/۶۵۰ سهم مشاع از ۲۶۶/۸۰۰ سهم تمامی ۵۸ طناب زمین دیمی از ۶ دانگ با پلاک ۹۸ فرعی باقی مانده از ۱۷ اصلی ، قطعه ۱۰۰ به متراژ ۱۳۶متر ، بصورت تفویض وکالت در دفترخانه اسناد رسمی و هم بصورت قولنامه در املاک((دارای کدرهگیری املاک و مستغلات)) از شخص آخرین نفر((نفر هفتم)) خریده بود ، حالا شخص هشتم که مادر اینجانب هست فوت کرده است ، تمامی دفترخانه های اسناد رسمی میگویند آخرین شخص قبل از مادرت((که نفر هفتم)) هست باید بیاد به اسم تو که ورثه هستی انتقال تفویض وکالت انجام دهد ، ""اما این شخص آخرین نفر((یعنی نفز هفتم)) به دفترخانه اسناد رسمی نمیاد تا این زمین را به اسم اینجانب که ورثه هستم بصورت همان تفویض وکالت انتقال دهد.

"""سوال : آیا من در شکایت دادخواست باید موضوع خواسته را : ""الزام به انتقال تفویض وکالت زمین دیمی مشاعی به ورثه عنوان کنم"" یا موضوع خواسته را : ""الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ملک عنوان کنم""؟؟؟ کدام یک؟؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام سند رسمی ارائه بدهید‌.

سلام دادخواست به الزام سند رسمی بدهید‌

با درود دادخواست به الزام سند رسمی بدهید‌.

با سلام می بایست دادخواست به الزام سند رسمی بدهید‌.

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ارائه نمایید.

باید الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

با سلام،دادخواست به الزام سند رسمی بدهید‌.