این موضوع میتونه برای شغلم دردسر ایجاد کنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۰ #13881982

سلام وقت بخیر
بنده معلم و استخدام رسمی قطعی و مجرد هستم پدر و مادرم با هم مشکل دارن و میخوان جدا بشن، که مجبور به اجاره کردن خانه ای برای مادرم شدم و چون بیماری خاص داره مادرم و نیازمند مراقبته باید با مادرم زندگی کنم
پدر من و فامیل های پدرم هر روز تماس میگیرن و تهدید به شکایت میکنن از من که نباید مادرمو نگه دارم(فقط بخاطر بیماریش)
مثلا اخراج دائم؟
بحث و دعوا و خسارت مالی و جانی از طرف من به هیچ وجه نبوده، فقط در همین حد که چرا از مادرم مراقبت و حمایت میکنم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام و ادب .وقت بخیر . کاربر محترم در این مورد نگهداری و احترام به مادر برای شما هیچ مشکل قانونی در بر نخواهد داشت.موفق باشید.

باسلام شما میتوانید شکایت تهدید علیه ایشون بکنید
وخیر مشکلی پیش نمیاد

با درود
جای نگرانی برای شما نیست.

خیر جدایی پدر و مادرتان برای شما مشکلی پیش نخواهد آورد

باسلام نگران نباشید و جرمی انجام نداده اید.

سلام دوست عزیز
خیر این موضوع به هیچ وجه در هیچ زمینه ای براتون مشکلی ایجاد نمکینه

خیر مشکلی ایجاد نمیشود چون جدایی والدین به این موضوع استخدام شما مربوط نمیشود