آیا ثابت میشه رابطه ی نامشروع با این مدارک یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۷ #13865763

با سلام و ارزوی قبولی عبادات شما
پسری هستم ۲۴ ساله حدودا دو سال قبل با خانمی بیوه اشنا شدم و وی را به عقد موقت خودم در اوردم و بعد از حدود ۵ - ۶ ماه خانوم گفتن که خاستگار دارن واسه عقد دایم و بنده مابقی مدت عقدمون رو بخشیدم و خانوم چند روز بعدش ازدواج کردند و بعد از حدود ۱-۲ ماه با من تماس گرفتند و گفتن که از من باردار هستند من و این خانوم با هم در ارتباط بودیم تا اینکه بچه بدنیا بیاد و بریم آزمایش که اگر فرزند من هست تکلیفمون رو روشن کنیم الان نزدیک به یکسال از تولد بچه میگزره و نتونستم ازمایش بگیرم چون راه قانونی داره و به علت اینکه خانوم متاهلن نتونستیم ازمایش dna بدیم واسه تعیین فرزند و پدری و من تو این مدت با این خانوم در ارتباط بودم چه پیامک چه مجازی و حتی حضورا گاها همدیگر رو میدیدیم و متاسفانه رابطه داشتیم گاهی اوقات... چند روزی است که شوهر فعلی خانوم از رابطه ی ما باخبر شده و تمام گفتگو و چت های من و خانوم رو دیده و یقین پیدا کرده به رابطه ی ما و همچنین بچه ای که الان اسمش تو شناسنامه اش هست... با وجود اینها
۱-تکلیف رابطه من و این خانوم و حکممون چی هست آیا ثابت میشه رابطه ی نامشروع با این مدارک یا خیر؟ با وجود اینکه تمام چتهای نامشروع ما در واتساپ موجود هست. و اینکه ثابت بشه حکمش چیه و ثابت نشه حکمش چیه
۲-تکلیف فرزند من که الان شناسنامه اش بنام اون آقا هست چی میشه؟ احتمال ۹۹ درصد فرزند بنده است
۳-هیچ مدرکی از عقد موقت من و اون خانوم موجود نیست و اون خانوم میترسن که بگن ما صیغه ی هم بودیم...نمیدونم دلیلش چیه و شاید تصمیمش عوض بشه و راستش رو بگه
۴-اینکه عده نگه نداشته جرمشون چیه؟
قبلا از لطف و همکاری شما سپاسگزارم یاعلی

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

اولا در صورتی که عقدنامه ( صیغه نامه ) برای شما پیدا نشود در این صورت در این مدتی که با هم بوده اید برای شما هم رابطه نامشروع و زنا ( از نظر قانون ) خواهد بود .
دوم اینکه بخاطر وجود سرور های برنامه واتساپ، امکان پیگیری از این برنامه وجود ندارد مگر اینکه اسکرین شات در دست باشد .

سوم اینکه رابطه ای که با آن خانم ( در زمان ازدواج دایم خانم ) داشته اید زنا بوده و برای خانم زنای محصنه محسوب میگردد

چهارم اینکه زن (غیر باکره) که به خاطر طلاق یا مرگ همسر از او جدا شد حتما باید عده نگه بدارد (مگر این که یائسه باشد) و در زمان عده حرام است و نمی تواند به عقد دیگری در آید .

فرزند شما که مسلما فرزند نامشروعی نبوده است چون در زمان عقد موقت بوجود آمده است ولی ارتباطات بعداز ازدواج آن خانم نامشروع است و برای خانم درصورت اثبات حکم اعدام دارد.
برای اخذ شناسنامه برای فرزند هم میتونید اقدام کنید و اصلاح شناسنامه و صدور شناسنامه جدید را بخواهید.