جلب نظر کارشناس یعنی چی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۰۹۱ #13852172

با سلام
من میخام دادخواست مطالبه نفقه ایام زوجیت بدم.
شوهرم از تاریخ ۱۰فروردین تا ۱۳اردیبهشت و ۲۸خردادتا ۲۷مهر به من نفقه نداده
در قسمت خواسته نوشته:مطالبه نفقه ایام زوجیت ...... ریال به همراه کلیه خسارات دادرسی

مدارک هم کپی عقدنامه و استشهادیه شهود دارم ولی جلب نظر کارشناس نمی‌دونم چیه
میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی شما به عنوان زوجه خودتان نمیتوانید میزان نفقه ای که استحقاق دریافت آن را دارید معین نمایید
تعیین این امر باید با توجه به شرایط شما توسط کارشناس صورت گیرد

به این معنی است که نظر کارشناس هم درخصوص تعیین میزان نفقه لازم است .البته تعیین این میزان درحین جریان دادرسی عموما صورت می گیرد .

باسلام.یعنی کارشناس محترم دادگستری تعیین میزان نفقه را انجام دهند.

یسمه تعالی : فرض سوال خواهر گرامی : جلب نظر کارشناس به معنی اظهار نظر کارشناس که جبرا و قهرا نسبت به مواردی که تخصصی وغیر قضایی باشد ودر تخصص قاضی و دادگاه نباشد باید انجام شود گفته میشود . مانند همین مقوله شما که از نظر استحقاق شما برای دریافت نفقه در حیطه اظهار نظر قاضی با توجه به مستندات و شواهد است ، اما چه مبلغی ؟ و ارزش تخصیص ریالی آن باید به کارشناس مربوطه ارجاع گردد و چون بصورت جبری و قهری باید این کارشناسی صورت گیرد با عنوان جلب نظر کارشناس اعلام میگردد . اما بعضا این کارشناسی از درجه اهمیت بالایی نیست که با عنوان اظهار نظر کارشناس اعلام میگردد .

میزان‌نفقه‌شما را‌کارشناس‌تعیین‌میکند

سلام و درود
یعنی یک نفر کارشناس را دادگاه در صورت لزوم احضار و جلب میکند تا بیاید و پرونده ی شما را مطالعه کند و شما را ببیند و برایتان نفقه تعیین کند، زیرا نفقه بر اساس شئون خانوادگی زن و نیاز وی به درمان و ... حسب نیاز تعیین میشود.
موفق باشید.

سلام
یعنی کارشناس میزان نفقه را تعیین کند