آیا به رای داور میتوان اعتراض نمود یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #13843356

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم
عضو تعاونی از شرکت تعاونی شکایت کرده و مراتب در مرکز داوری اتاق تعاون مطرح شده و نهایتا داور رای داده و ارسال کرده به مجتمع قضایی جهت ابلاغ.
با پیگیری بعمل آمده در سیستم نوشته شده کسر از آمار شده و پرونده مختومه شده است

مشاوره حقوقی داوری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض به رای از طریق درخواست ابطال رای داوری در صورت نداشتن شرایط داوری از دادگاه باید صورت گیرد.

.می توانید از دادگاه صالح تقاضای ابطال رای داور را نمایید و در صورتی که این درخواست واصل شود تا زمانی که دادگاه حکم قطعی به بطلان صادر شود، اجرای رای متوقف می شود
.اعتراض به رای داور مانع اجرای آن نیست، مگر آنکه دلایل اعتراض قوی باشد

رای داورقطعی شده درصورت امکان میتوانیددرخواست ابطال راازدادگاه نمایید

با سلام.بله طبق مقررات و در صورت صدور حکم بر علیه شما قابل اعتراض،بصورت درخواست ابطال رای داور قابل پیگیری هست

اساسا رای داوری قطعی بوده و قابل اعتراض یا تجدیدنظر خواهی نیست بلکه تنها در موارد خاصی از جمله خروج داور از مهلت، مغایرت با قوانین موجد حق و ... می توان تقاضای ابطال رای داوری را نمود. ضمنا تقاضای ابطال رای داوری موجب توقف اجرای رای نخواهد بود؛ مگر در صورت صدور دستور موقت.

سلام اگر از مجموع آرا قابل تجدید نظر خواهی باشسد به طریق اولی قابل اعتراض و ابطال هم در مواعد قانونی هست

با درود رای داور قطعی است
باید دید امکان ابطال وجود دارد