میتوانم به خاطر تجاوزی که انجام شده، همسرم را طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۶ #13823244

باسلام.
حدود یکسال پیش همسرم بدون رضایت من سر کار رفت. و در این حین به خانه شخصی میرود که کارفرمای او بوده و در این خانه به او تجاوز میشود. همسرم از کارفرمای خود به خاطر تجاوز شکایت میکند. و در دادگاه بررسی میشود و خود کارفرما اقرار میکند که به او تجاوز کرده است. من بعد از یکسال از طریق یکی از دوستانم متوجه این موضوع شده ام. دارای دو فرزند پسر به سن ۱۵ ساله و ۶ ساله هستم.
الان دادخواست طلاق داده ام. لطفا بفرمایید میتوانم به خاطر این موضوع همسرم را طلاق بدهم؟ و آیا میتوانم با این دلیل عدم شایستگی او برای بزرگ کردن بچه ها را بگیرم؟
چقدر طلاق من زمان میبرد؟ و چند جلسه زمان میبرد تا به من نامه ازدواج مجدد را بدهند؟ چکار کنم تا زودتر نامه ازدواج مجدد را به من بدهند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زوج برای طلاق دادن نیاز به دلیلی ندارد و میتواند برای طلاق اقدام کند ولی باید مهریه را نیز پرداخت کند
موفق باشید

باسلام
شما بدون دلیل نیز میتوانید ایشان را طلاق دهید ولی باید مطالبات ایشان را پرداخت نمایید
فرزند ۱۵ ساله میتوانند انتخاب کنند با چه کسی زندگی نمایند
فرزند ۶ ساله حضانتش تا ۷ سالگی با مادر است
بهتر است چون این امر غیر ارادی بوده جهت کمک زندگی به سر کار رفته اند با ایشان توافق نمایید و زندگی را به کام خود و فرزندان تلخ نفرمایید چون تاثیر منفی در آینده شان خواهد داشت

ماده۲۹قانون حمایت خانواده
دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت‌المثل ایام زوجیت طرفین مطابق تبصره ماده (۳۳۶) قانون مدنی تعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می ‌ کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند. ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است. طلاق درصورت رضایت زوجه یا صدور حکم قطعی دایر بر اعسار زوج یا تقسیط محکوم ‌‌ به نیز ثبت می ‌ شود. در هرحال، هرگاه زن بدون دریافت حقوق مذکور به ثبت طلاق رضایت دهد می ‌ تواند پس از ثبت طلاق برای دریافت این حقوق از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوط اقدام کند.

مرد حتی بدون دلیل هم می تواند همسر خود را طلاق بدهد فقط باید مهریه و سایر حقوق او را بپردازد

شاید بخاطر اتفاق پیش آمده و اثبات موضوع قاضی راحت تر با تقاضای تجویز ازدواج مجدد موافقت کند و جزییات خاص موضوع برای هیچ کس نهایتا مشخص نیست و فریب و نیرنگ کارفرما ۱۰۰ درصد باعث چنین اتفاقی شده است و الا دادگاه بدون وجود دلایل تجاوز را تایید نمیکند، والله اعلم بالصواب.
ولی توصیه میشود کمی زمان بدهید تا مسائل روشن تر شود.

با سلام و احترام
برای طلاق او باید کلیه حقوق او را تادیه کنید
و زمان دادرسی معین نیست چون بستگی به ورودی پرونده های شعبات دادرسی دارد
ازدواج مجدد هم باید ادله ای دال بر آن داشته باشید دلایل متقن.

سلام.با توجه به اینکه رابطه بصورت تجاوز صورت گرفته دادگاه تا حدودی سعی بر این دارد از جایی که دارای دو فرزند هستین رای رو تا جایی که امکان داشته باشد به تعویق بیندازد .بله شما میتوانید به همین دلیل اقدام به طلاق البته بعداز پرداخت کلیه حق و حقوق زوجه .چقدر زمانش بستگی به دادگاه دارد.بعداز مراحل قانونی ازدواج مجدد برای شما صادر میشود.بله با توجه به موضوع طلاق دادگاه حضانت فرزندان رو به شما خواهد داد.