آیا برای باطل کردن وکالت بلاعزل فروش خانه باید هنگام انتقال ملک توسط موکل به شخص سوم "ابلاغیه‌ی انجام شدن مورد وکالت، خطاب به وکیل صادر شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۷ #13818574

باسلام
به منظور لغو کردن وکالت بلاعزل فروش خانه که به دوستم دادم می‌خواهم سند خانه را به نام دخترم بزنم و دخترم دوباره به نام من بزند ( با توجه به این که طبق وکالتنامه خودم هم حق فروش ملک را دارم). آیا هنگام انتقال سند به دخترم باید از دفترخانه خواست تا ابلاغیه‌ای مبنی بر انجام مورد وکالت به آدرس وکیل (همان دوستم که به او وکالت بلاعزل فروش خانه را دادم) پست کند تا وکالت باطل شود یا نیازی به این کار نیست؟ با این توضیح که گویا بعد از زدن خانه به نام دخترم و برگشتن دوباره‌ی مالکیت خانه به من پلاک ثبتی و مشخصات خانه تغییر نمی‌کند و وکیل می‌تواند با ارائه‌ی وکالتنامه‌ای که مشخصات ملک و همچنین نام من به عنوان مالک در آن هست خانه را بفروشد.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتیاطا اظهارنامه ای برای وکیل بفرستین بهتر است که مورد وکالت انجام شده و دیگر حق انتقال ندارد.

خیر نیازی به ابلاغ به وکیل نیست

خیر نیازی به ابلاغ نمی باشد موکل می تواند مورد وکالت را خودش انجام دهد

سلام خیر نیازی برای ارسال ابلاغیه واظهار نامه نیست

ارسال اظهارنامه در این مورد اختیاری است

بادرود نیازی به اطلاع نیست

خیرنیازی به ابلاغ نیست. موکل می تواندمورد وکالت را بفروشدولازم نیست اطلاع یاتوضیحی به وکیل بدهد