با این وضعیت، من می‌تونم درخواست افت قیمت بدم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۲۱ #13806920

با سلام و احترام، بنده یک دستگاه پژو ۴۰۵، تمیز و بی‌رنگ، مدل ۹۲ داشتم. تصادفی رخ داد، طرف مقابل مقصر صد در صد بود، شاسی و گلگیر عقب ضربه خورد. الآن با این وضعیت، من می‌تونم درخواست افت قیمت بدم؟ باید، در این مورد، از بیمه شکایت کنم یا راننده؟ سپاسگزار بابت پاسخگویی‌تان.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تامین دلیل نمایید سپس دادخواست خود جهت مطالبه خسارت طرح نمایید

سلام
ابتدا تامین دلیل نموده سپس علیه مقصر دادخواست بدهید

با درود بدوا تامین دلیل نمایید

باسلام ابتدا درخواست تامین دلیل وسپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید.

مطالبه‌ خسارت وارده توام با ارجاع امر به کارشناس و یا ابتدا تامین دلیل همراه دادخواست

با سلام ابتدا در این خصوص تامین دلیل کنید و بعد علیه مقصر دادخواست مطالبه خسارت بدهید

سلام .خسارتی که بابت افت قیمت به اتومبیل شما وارد شده را باید از راننده مقصر مطالبه نمایید،بیمه تکلیفی به پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ندارد. بدوا دادخواست تامین دلیل دهید....