مراحل طلاق بدلیل ضرب و شتم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۱۸ #13796336

سلام خواهر بنده در عقد آقایی هستند که دست بزن دارند و بدبین و شکاک میباشند و در دوران عقد چندین مرتبه خواهرم را مورد ضرب و شتم قرار داده و به صورت تلفنی و پیامک به خواهرم توهین و تهدید کرده اند که در آخرین باری که خواهرم را خیابان زده اند با ۱۱۰ تماس گرفته‌ایم که باید به کلانتری برویم
خواهرم با توجه به رفتارهای شوهرش به مشاوره رفته و طبق گفته مشاوره احتمالا شوهرش دچار اختلال شخصیت مرزی میباشند که بهتر است طلاق بگیرند برا طلاق چه کارهایی لازم است انجام شود چه مدارکی باید به دادگاه ارائه دهیم؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
اولا میتوانند دادخواست طلاق خود را با استناد بر عسر و حرج ( مورد ضرب و شتم قرار میگیرند) تقدیم دادگاه خانواده کنند. در ثانی در رابطه با ضرب و شتم و توهین پیگیری کیفری کنید.
موفق باشید

با سلام .پرونده ضرب و شتم را دردادسرا تا مرحله پایانی ک حکم محکومیت ایشان و پرداخت دیه هست پیش ببرید و ب استناد حکم صادره و عسرو حرج و سومعاشرت ایشان دادخواست طلاق رو مطرح کنید

باعرض سلام
میتوان با تقدیم دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج (ضرب و شتم و اینکه بیم جانی دارند) تقاضای طلاق کنند. و در رابطه با موارد ضرب و جرح و توهین هم میتوانند پیگیری کیفری کنند.
موفق باشید

سلام و درود، با‌ توجه به توضیحات می‌توانید ضمن تکمیل مدارک و‌ شواهد و تنظیم دادخواست طلاق خلع ، به دادگاه خانواده مراجعه نمایید؛ هم چنین خواهر شما از جهت ضرب و شتم نیز می‌تواند شکایت کرده و علاوه بر مثبت بودن این موارد جهت طلاق ، دیه و مجازات های دیگر را نیز برای فرد خاطی خواهد داشت؛ آرزوی بهروزی.

با سلام
صرفا برای یکبار ایراد ضرب و جرح حکم طلاق که از سوی زوجه مطرح میگردد صادر نمی شود لیکن ایراد ضرب و جرح مستمر موجب عسر و حرج زوجه تلقی میگردد

با سلام و احترام
با توجه به توضیحات میتوانید به استناد ماده قانونی ذیل اقدام کنید جهت طلاق

ماده ۱۱۳۰ - در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می شود.
تبصره - عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته وتحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می گردد:
۱ - ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.
۲ - اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
۳ - محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
۴ - ضرب وشتم یا هرگونه سو رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
۵ - ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هرعارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

با توجه به اینکه موضوع از موارد عسر و حرج برای زوجه یم باشد می تواند درخواست طلاق خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کند