رابطه نامشروع همسرم با دیگری چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱۱ #13769407

با سلام و خسته نباشد خدمت وکلای زحمتکش.
داماد ما قبلا چندین بار تلویحا به دنبال برقراری رابطه با همسر من بوده که به صورت حال و احوال و اینکه دوست دارم باهات صحبت کنم و این حرفها و جدیدا به صورت علنی پیشنهاد دوست شدن میدهد. این گفته ها در شرایط خاصی توسط همسرم بازگو شد ولی اینکه اونها این مدت این همه صحبت میکردن با هم من رو نسبت به همسرم بی اعتماد کرده و با وجود اینکه خودش برام تعریف کرده ولی همینکه ازم مخفی میکرده و حرف اونو گوش کرده که پیامها رو پاک کن من رو دلچرک کرده و باعث بروز اختلاف بین ما شده و این اواخر اوضاع خیلی بد پیش میره و احتمال جدایی هست آیا من میتونم تقاص این زندگی که با دوتا بچه بعد از پانزده سال داره از هم میپاشه رو میتونم بگیرم ازش . من زندگیم داره از هم میپاشه و اون باید به عنوان کسی که باعث ایجاد بی اعتمادی و همینطور اقدام برای برقراری رابطه با همسرم رو کرده باید محاکمه بشه لطفا راهنمایی کنید. در ضمن از طریق واتساپ بوده و در چند مقطع که آخریش که علنا درخواست دوستی کرده همین یکی دوماهه پیش هست و اینکه همسرم همه چیز رو گفته و حاضره بگه.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می توانید شکایت رابطه نامشروع را طرح نمایید لیکن نیازمند اثبلت ادعاست ازجمله شهود یا متن پیامکها و...‌گفتنی است درصورت اثبات ادعا هردوطرفین محکوم میشوند

باسلام و تحیت
وقت بخیر
هرچند اتفاقات ناخوشایندی از طرف همسر و شوهر خواهر شما سر زده است اما بنظر این حقیر با مدیریت و بزرگمنشی خود مبنی بر گذشت، به زندگی خود ادامه داده و ان شاالله همسر شما نیز، جواب این بزرگمنشی را با اعتماد بدهند تا همچو سابق بتوانید باهم زندگی کنید.
صرف نظر از پیشنهاد فوق الذکر، شکایت شما از داماد خود براساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات راهگشا نخواهد بود چرا که مطابق نظریه مشورتی ای که اغلب قضات به آن استناد می نمایند؛ به صرف حرف زدن یا قدم زدن در پارک رابطه نامشروع مادون زنا اتفاق نیفتاده است.
موفق باشید

باسلام
در صورت ارتباط پیامکی و تلفنی این موارد استعلام میشود. داشتن متن پیامک ها و نیز پیام های واتساپ نیز اماره بسیار خوبی است. در صورت همکاری همسرتان نیز احتمال به نتیجه رسیدن بیشتر هم میشود.
البته به مجازات شدن هر دو طرف رابطه هم توجه کنید.
توصیه اکید میکنم که قبل از هر اقدامی به مشاور خانواده مراجعه کنید. عاقبتتان به خیر

بر اساس توضیحات شما مدرک محکمه پسندی برای اثبات رابطه نامشروع وجود ندارد.

سلام دوست عزیز
ببینید در رابطه با مشکل پیش آمده اولین پیشنهاد بنده آن است که با توجه به ۱۵ سال زندگی مشترک و حضور دو فرزند، قبل از هر اقدامی، ابتدا به این فکر کنید که آیا جایگاهی دارد که خانواده خود را حفظ کرده و مجددا فرصتی به همسر خود بدهید؟ در این راستا از مشاورین حاضر در امور خانواده کمک بگیرید... در هر حال بقا خانواده اولین اولویت است
درخصوص اقدام دامادتان نیز باید مدارک کافی داشته باشید تا بتوانید اقامه دعوا کنید و اگر دعوا ثابت شود همسر شما نیز محکوم خواهد بود

شما می توانید شکایت رابطه نامشروع را طرح نمایید لیکن نیازمند اثبلت ادعاست ازجمله شهود یا متن پیامکها و...‌گفتنی است درصورت اثبات ادعا هردوطرفین محکوم میشوند

با سلام و احترام مخاطب گرامی مواردی که از اشتباهات دامادتان از آن یاد فرمودید هر چند اخلاقا صحیح نبوده و مذموم است ولی ارکان و عناصر جرم رابطه نامشروع را تشکیل نمیدهد و ادله شرعی لازم برای اثبات این اتهام را در اختیار قرار نمیدهد. تبعات آن هم فروپاشی زندگی مشترک و فرزندان بیگناه است بهتر است این موضوع را با درایت و مدیریت بیشتر از طریق صحبت و نصیحت و انذار و تذکر و مشواوره حل و فصل فرمائید