چگونه سن قانونی رو برگردونم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۷ #13761012

سلام خسته نباشید
بنده سال تولد ثبت شده در شناسنامه ام ۱۳۶۲ میباشد در صورتی که در واقعیت متولد ۶۵ هستم اما بخاطر بی سواد بودن پدرم و همچنین زمان جنگ پدرم شناسنامه من و خواهرمو با هم گرفته است اگه بخوام سن قانونیمو برگردونم ه باید بکنم؟
پدرمم عمرشو دادن به شما

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،تغییر سن را بوسیله دادخواست از دادگاه بخواهید.

با سلام چنانچه مدرکی برای اثبات دارید از طریق ارائه دادخواست به دادگاه اقدام نمایید

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

اگر دقیقا شما و خواهرتون در یک تاریخ شناسنامه گرفته باشید دلیل خوبیه چون خیلی سخت میشه اثبات کرد تا دادگاه رو قانع به تغییر سن بکنی به هر حال باید با طرح دعوی ب طرفیت اداره ثبت احوال اقدام کنی

سلام
دادخواست کاهش سن را به دادگاه حقوقی مطرح نمایید