با توجه به وکالت فروش محضری که از فروشنده موجود است،ایشان میتواند تقاضای فسق قرارداد را نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۳ #13749948

با سلام

بنده یه زمین خریداری کردم که فاقد سند قانونی بود، فروشنده مبلغ معامله را به عنوان پیش پرداخت ساخت یک واحد آپارتمان به خریدار داد و در مبایعه نامه ذکر شد در ازای پیش پرداخت ساخت آپارتمان داده شده. سپس یک وکالت محضری بلاعزل به خریدار داده شد توسط فروشنده،این زمین بین چند نفر دیگر معامله شد تا نهایتا به من رسید، از همه طرف های قبلی مورد معامله هم وکالت فروش محضری دارم.

حالا فروشنده اولیه اعلام میکند که خریدار واحد آپارتمان را تحویل نداده و اجازه تصرف به من نمیدهد و عنوان میکند در حاشیه سند این مورد ذکر شده که در ازای دریافت آپارتمان زمین به فروش میرسد.

میخواستم بدانم با توجه به وکالت فروش محضری که از فروشنده موجود است،ایشان میتواند تقاضای فسق قرارداد را نماید؟

ضمنا حدود ۴ سال از زمان معامله اولیه گذشته است.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ با این سوال بستگی به مطالعه دقیق قرارداد و شروط منعقده را دارد .بنظر حق این کار را داشته باشد

راهنمایی دقیق به شما لازمه اش مطالعه متن قراردادها مطالعه شود. با شرح مطروحه شما نمی تواند.

با سلام
دراین خصوص باید قرارداد اولیه را مطالعه کرد

سلام ظاهرا نمی تواند چنین ادعایی کند البته باید متن قرارداد شما و آن قراردا پیش فروش مطالعه گردد .