ایا این اقرار نامه وجه قانونی دارد و بعد تقسیم ارث قابل اثبات هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۲۵ #13746604

با سلام و احترام
من و برادرم یک اقرارنامه نوشتیم و ایشان سهم الارث خود را به من فروخته اند. ایا این اقرار نامه وجه قانونی دارد و بعد تقسیم ارث قابل اثبات هست؟ من یک نامه تایپ کردم به این صورت
اینجانب فلان با مسخصات فلان در عین سلامت جسمانی و عقلانی اظهار و اعلام و اقرار مینمایم کلیه حقوق خود نسبت به سهم الارث خود از یک واحد مسکونی ملکی مرحوم ...به آدرس و فلان کو پست را به فلان شخص فروخته و وواگذار کرده ام و ثمن و ارزش مورد معامله را دریافت کرده ام و متعهد میشوم از این تاریخ به بعد خودم و وراثم هیچگونه اعتراضی نداشته باشم و ازین به بعد ایشان اختیار تام نسبت به سهم الارث من دارند تا از منافع آن منتفع شوند. اثر انگشت من و ایشان هست. اگر ایشون دبه کرده و مقدار پول بیشتری مبخواد. ایا این اقرار نامه بعدا قابل پیگیری هست؟ نیاز به شاهد دارد؟ وراث دیگر تایید کنند کافی هست؟ این اقرار نامه در منزل تهیه شده . بنگاه و محضر نرفتیم. ملک قولنامه ای هست. دو سوال دارم ایا این کاغذ کفایت میکند برای اثبات حقانیت من؟ سوال دوم اینکه برای محکم کاری بیشتر چکار کنم . ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
بهتر هست اقرارنامه را ثبت محضری کنید