چطور عقدنامه تهیه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۱۶ #13745610

با سلام
عقدنامه پدر بنده مربوط به ۵۰ سال پیش گم شده و نمیدانند کدام محضر بوده

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، شماره دفتر خانه ای که عقددر آنجا واقع شده است در شناسنامه درج شده و کاننون سر دفتران و دفتریاران کفیل دفتر را درصورت دایر نبودن کنونی به شما معرقی خواهند کرد

سلام شماره دفترخانه احتمالا در شناسنامه قید شده است باید به همان دفترازدواج رجوع کنید

سلام درشناسنامه شماره دفترخانه که عقد را ثبت کرده است قید شده در صورتی که دفتر مربوطه در حال حاضر دایر نباشد می توانید از طریق کانون سردفتران و دفتریاران برای دفتر کفیلی که تعیین شده و مدارک شما به آنجا ارجاع شده است اقدام کنید.

با سلام
شماره دفتر ازدواجی که عقد نکاح در آنجا منعقد شده است در شناسنامه درج می شود و می توانید از طریق کانون سردفتران دفترازدواج مربوطه را پیدا نموده و در صورت جمع شدن دفتر مزبور به کفیل آنها مراجعه نمایید.