چگونه میتوانم ماشینم را پس بگیرم و یا باقی پولم و ضرر و زیان های وارده را جبران نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۰ #13743433

پدرم با قول اینکه ماشین جدیدی برای بنده تهیه میکند ماشین بنده را که به نام خودم و با هزینه شخصی خودم خریداری کرده بودم به فرد افغانی تباری فروخت. ایشان نصفی از پول را به بنده داده اند و از بنده وکالت ده روزه برای تعویض پلاک گرفته اند که این وکالت ماهاست که باطل شده است و فرد افغانی هم اقدام به تعویض پلاک نکرده است.در حال حاضر نه پدرم باقی پول را به بنده داده اند و نه اینکه پلاک بنده فک شده است و هر روز جریمه ها برای بنده می آید. قولنامه ای هم تنظیم شده به نام پدرم و فرد افغانی است و هیچ اسم و امضایی از بنده در آن نیست. در حال حاضر بنده چگونه میتوانم ماشینم را پس بگیرم و یا باقی پولم و ضرر و زیان های وارده را جبران نمایم. ضمنا پدرم همه مدارک را از بنده گرفته است و بنده هیچ مدرکی از ماشین ندارم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست ابطال معامله را تقدیم کرده و تقاضای توقیف خودرو را بنمایید .

سلام
صرفا شخصی که مبایعه نامه و یا برگ سبز به نامش باشد میتواند تقاضای توقیف نماید