صحنه سازی از تصادفات ساختگی ودریافت خسارات ازبیمه را چگونه و به کجا اعلام نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۵۰۱ #13711367

چگونه از محل و جایی که شخصی با مشخصات کامل با همدستی بستگانش اقدام به تصادف ساختگی و از بیمه خسارات هنگفتی دریافت نموده اند؟ را جهت اطلاع رسانی اعلام نمایم با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید به همان نمایندگی بیمه مراجعه و موضوع را اعلام نمایید

حضورا به بیمه مربوطه مراجعه و اعلام گزارش کنید .

سلام موضوع را به دادستان یا نماینده حقوقی شرکت بیمه اعلام نمایید .

طبق ماده ۶۱ قانون بیمه شخص ثالث هرکس با انجام اعمال متقلبانه مانند صحنه سازی صوری تصادف، تعویض خودرو یا ایجاد خسارت عمدی، وجوهی را بابت خسارت دریافت کند، به حبس تعزیری درجه شش و جزای نقدی معادل دو برابر وجوه دریافتی محکوم می شود. شروع به جرم مندرج در این ماده علاوه بر مجازات مقرر برای شروع به جرم در قانون مجازات اسلامی، مستوجب جزای نقدی درجه پنج می باشد.
این موضوع را میتوانید مستندا به واحد حقوقی ساختمان مرکزی بیمه مربوطه و یا ریاست آن کتبا اطلاع دهید‌.