نگه داشتن به زور دختر ۱۱ ساله توسط پدر و عدم اجازه ملاقات چگونه باید پیگیری قانونی شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۹۹ #13704234

سلام دختر ۱۱ ساله من توسط شوهرم که به دلیل ضرب و شتم از ایشان جدا زندگی میکنم برده شده است و دخترم را باز نمی گرداند و دخترم را به زور و علارغم میل باطنی دخترم در مکانی نامعلوم نگه داشته است اجازه صحبت و تماس هم نمی دهد و حاضر به بازگرداندن دخترم نیست. چگونه می توانم دخترم را نجات بدهم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به جنبه کیفری موضوع می توانید علیه وی شکایت کنید

اگر سابق بر این رای بر ملاقات گرفته باشید،ممانعت از ملاقات جنبه ی کیفری دارد و البته میتوانید دستور موقت هم دراین مورد بخواهید.

باسلام
اگر حق ملاقات با فرزند را از دادگاه داشته باشید ، شکایت کیفری تقدیم دادگاه کنید

سلام ، درخواست ملاقات از طریق دادگاه خانواده اقدام میشه و در صورت عدم اجرای دستور دادگاه میتونید نسبت به طرح شکایت کیفری اقدام کنید

سلام
دادخواست ملاقات با فرزند را ثبت کنید
پس از رسیدن به سن بلوغ، فرزند حق انتخاب ادامه زندگی نزد یکی از والدین را خواهد داشت؛

ابتدا دادخواست ملاقات فرزند و در صورت ممانعت از ملاقات فرزند ،جنبه کیفری دارد

اگر از دادگاه حق ملاقات گرفته باشید، میتوانید شکایت کیفری کنید