نحوه اعتراض به شکایت کیفری چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۸۷ #13679003

با سلام. بابت یک پرونده کلاهبرداری در دادسرا شکایت کردم علیه فردی که مبلغی پول را از بنده با فریب و حیله گرفته بود. و فقط رسید بانکی پول واریزی را داشتم. حالا پس از بررسی توسط دادسرا ابلاغیه امده و گفته: "صرف عدم انجام تعهد واجد وصف کیفری نمی باشد و قرار منع تعقیب صادر شده". لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه و از چه کلید واژه هایی استفاده کنم برای اعتراض تا بتوانم حقم را اعاده کنم؟ اگه قرار باشه که هر کسی کلاهبرداری کنه و خیلی راحت قسر در برود پس سیستم قضایی برای چیه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مدارکتان را بررسی کرد تا بتوان نظر داد و بدون بررسی پرونده نمیتوان اظهار نظر نمود .

سلام
ارائه پاسخ دقیق نیازمند مشاهده مدارک و مستندات و اطلاع از شرح ماجرا می باشد
باید اقدام طرف دعوای شما مصداق کلاهبرداری باشد تا محکوم شود

دوست عزیز قرار صادره درست بوده و رسید واجد وصف کیفری نیست.
شما میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه بدهید و حتی توقیف اموال نیز می‌توانید در این پ رو نده با پرداخت خسارت احتمالی بگیرید.

باسلام اگر بتوانید حیله ای که به شما زدن رو به اثبات برسونید وثابت شود که با حیله و فریب شما این پول رو واریز گردید مصداق گلاهبرداری خواهد بود اما صرفا با توضیحات شما وبدون ادله واسناد بایستی دادخواست مطالبه وجه به استناد به فیش واریزی رو داشته باشید

کلاهبرداری جرمی است همراه بایک مانور متقلبانه جهت به دست اوردن اموال شما . اگر اثبات نمایید چنین مانور متقلبانه ای انجام شده که منجر به واریز وجه از طرف شما شده مو فق خواهید شد.

شما‌باید‌دادخواست‌مطالبه‌وجه‌به‌استناد‌رسیددهید‌کلاهبرداری‌درست‌نیست