آیا دادیار محترم پس از حضور همکار بنده از ایشان فیش حقوقی جهت ضمانت طلب خواهد کرد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲ #13618846

شکایتی با مضمون تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوءاستفاده و تقلب از امتیازات و جعل و کلاهبرداری توسط پدر من بر علیه یکی از همکاران بنده انجام شده در حالی که ایشون اصلا هیچکدام از کارهای فوق را انجام ندادند و فقط مبالغی جهت انجام امور کاری از حساب بنده به حساب ایشان واریز شده و از طرف پدر بنده هیچ مراوده ی مالی به ایشان صورت نپذیرفته در حالی که پدرم دروغ هایی رو به ایشان نسبت دادند که مسبب طلاق من از همسر سابقم ایشان بودند و ایشان دلال نفتی هستند و ...
حال از طرف دادگاه مربوطه ابلاغیه ای برای بنده ارسال شده و به عنوان مطلع بنده رو احضار کردند و نوشتند اگر ظرف مدت پنج روز حضور پیدا نکنم جلب خواهم شد ، سوال من از حضورتون این هست با توجه به اینکه هیچکدام از صحبت های پدرم مورد تایید من نیست و تمامی آنها دروغ هستند به علاوه ی اینکه پدر من هیچ ارتباط مشخصی با اون آقا نداشتند ( اعم از مالی و غیر مالی ) سرنوشت این پرونده چگونه خواهد بود و آیا موردی همکار بنده رو نسبت به شکایت پدرم تهدید خواهد کرد یا خیر ؟
مضافا اینکه آیا دادیار محترم پس از حضور همکار بنده از ایشان فیش حقوقی جهت ضمانت طلب خواهد کرد یا خیر؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

در دادگاه حاضر شده و ضمن بیان تمام جزییات و واقعیات به عنوان شاهد از همکارتان دفاع نمایید.
با توجه به اینکه هنوز هیچ تحقیقی صورت نگرفته و ادله ای از سوی پدرتان ارائه نشده نمی توان در مورد سرنوشت پرونده اظهار نظر کرد.
البته اثبات تمام اتهاماتی که فرمودین بخصوص کلاهبرداری کار بسیار دشواری است و نیاز به ادله بسیار محکم و مستندی دارد.
همچنین طبق ماده ۳۷ قانون اساسی، اصل بر برائت همکار شما و مسئولیت اثبات اتهامات بر عهده شاکی است.
در نهایت توصیه می شود همکارتان حتما با ضامن حاضر شده تا در صورت صدور قرار وثیقه بتوانند، تامین مناسبی ارائه دهند.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

با سلام شما می بایست به عنوان شاهد شهادت خویش را ارائه نمایید و در صورت عدم حضور دردادسرا جلب می شویدو در خصوص دوست شما نیز دادسرا تعیین تکلیف می نماید و چنانچه به تشخیص دادستان جرمی انجام شده باشد متهم می بایست با قرار تامین مناسب آزاد گردد در صورت عدم احراز جرم متهم بدون وثیقه آزاد می گردد

معمولا حضور در دادسرا بعنوان متهم منجربه بازداشت ویا ارائه کفالت وضامن میگردد تا پس از تحقیقات تکمیلی چنانچه رفع اتهام گردد قرار منع تعقیب صادر گردد درصورتی که طبق قانون می بایست پس از تفهیم اتهام درصورتی که ادله کافی جهت اتهام باشد فیش قرار کفالت (فیش حقوقی) صادر نمایند ولی بدلیل حجم زیاد پرونده ها این کار به ندرت انجام می پذیرد لذا بهتراست همکارشما حتما ضامن باخود ببرد وشما هم در دادسرا حاضر شوید وحقیقت را بیان نمایید تا مانع از محکومیت همکارتان گردید