این اداره چه مدتی مهلت دارد که پاسخ این ابلاغیه را بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #13611264

با سلام خدمت وکلای محترم.
من در یکی از شعبات "تجدید نظر دیوان عدالت اداری" پرونده ای دارم که بعد از تبادل کلیه لوایح، (با توجه به لایحه ای تکمیلی که خودم نوشته بودم) قاضی محترم از اداره مورد نظر طی یک ابلاغیه درخواست مدارک نمودند(جهت تامین دلیل). سوال من این است که این اداره چه مدتی مهلت دارد که پاسخ این ابلاغیه را بدهد؟ آیا این مدت تمدید می شود؟ اگر اداره پاسخ ابلاغیه را ندهد یا مدرک خواسته شده را در اختیار قاضی نگذارد، تکلیف رای چه می شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دستور مقام قضایی به زمان مشخصی اشاره نمی شود
عدم اجرای دستور قضایی توسط اداره مجازات حبس و انفصال از خدمت مدیر مربوطه پیش بینی شده

زمان دقیق ندارد و باید طبق عرف اداری پاسخ در اولین فرصت به مرجع استعلام ارسال شود

برای پاسخ ادارات به محاکم قضایی زمان خاصی پیش بینی نشده و فقط اعلام گردیده که باید در اسرع وقت پاسخ را ارسال نمایند .

توالی عرفی باید مراعات گردد ، در تجدید نظر محاکم عمومی فرجه ده روزه است ، لیکن دیوان عدالت این تکلیف و مهلت در تجدیدنظر را ندارد