ثبت نام مغازه از چه روشی صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۲ #13603814

من میخواهم نام مغازه ام را به صورت انحصاری ثبت کنم؟ چه باید انجام دهم؟ ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، اگر منظور شما ثبت برند برای فروشگاه است، بایستی اظهارنامه ای به همین عنوان از طریق وبسایت iripo.ssaa.ir ارسال کنید تا سایر مراحل جهت ثبت علامت و نام تجاری پیگیری شود.

سلام شما میتوانید برندتون رو ثبت کنید

سلام باید به یکی از موسساتی که ثبت شرکت و برند را انجام می‌دهند مراجعه نمایید کار کردن با سایت ثبت شرکت ها کار دشواری میباشد

با سلام و ادب
اگر منظورتان ثبت برند اختصاصی‌ به نام خودتون هست.از طریق آدرس iripo.ssaa.ir پیگیری نمایید

ابتدا باید اسم تجاری انتخاب نموده و از طریق اداره ثبت شرکتها اقدام کنید

به اداره ثبت شرکتهای تجاری و علام مراجعه کنید

جهت ثبت برند می بایست با ورود به سامانه ی http://iripo.ssaa.ir اقدام به ثبت اظهارنامه برند نمایید. این سامانه جهت ثبت علائم تجاری در نظر گرفته شده و می توانید بدون مراجعه حضوری به اداره ثبت علائم تجاری ، برند خود را ثبت نمایید .