با توجه به گرانی سکه تکلیف کسانی که تمکن مالی به پرداخت مهریه به این قیمت بالا را ندارند چه می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۱۹ #13597208

سلام وقت بخیر
سوالم برای کسی است که آخر تیرماه امسال باید اولین سکه را پرداخت کند؟
آیا حق اعتراض دارد

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : در چنین وضعیتی زوج میتواند تقاضای تعدیل نماید که این تقاضای تعدیل یکبار از جانب زوجین قابلیت استماع داشته و قابل رسیدگیست لذا با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبتنی بر تعدیل مقدار تعیین شده پیش پرداخت و اقساط مهریه تقدیم دادگاه نمایید

با توجه به افزایش چشمگیر قیمت سکه و وضعیت بد اقتصادی و معیشتی دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید

با سلام
طبق دستور قوه قضاییه در گران شدن نرخ سکه ، کسانی که بصورت اقساطی مهریه ( سکه ) پرداخت میکنند در صورت ارایه دادخواست تعدیل به دادگاه ، دادگاه بایستی با تعدیل آن موافقت نماید .

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و با توجه به افزایش چشمگیر قیمت سکه و وضعیت بد اقتصادی و معیشتی دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید

باسلام
چنانچه اعسار داده باشید اکنون نیز میتوانید تعدیل دهید و طبق دستور قوه قضاییه به دلیل این تورم قیمت سکه با تعدیل خواهان موافقت می گردد