آیا آوردن سفته ها و قرار دادن آن ها بر روی پرونده می تواند پرونده را از حالت کیفری خارج سازد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۴ #13589913

من از فردی پولی طلب داشتم و از وی چک دارم در سال ۱۳۹۴ و نتوانست طلبش را بدهد بعد از چند ماه که پیگیر شدم وی گفت که ملکی دارد و قرار است وامی بگیرد اما بعد از چند ما نتوانست وامی دریافت کند و از من کمک خواست و گفت اگر کسی می تواند در قبال وکالت و یا رهن کالا یا پولی دهد و من دوستی را معرفی نمودم و واسطه شدم سه عدد خودرو اروندی ایشان دریافت نمو و وکالت بلاعزل داد و دو عدد چک به صاحب خودرو ها و در مقابل قراردادی بسته شد و رسید تحویل ماشین نیز امضاء کرد. بعد برای فروش دوباره پیش من آمد و گفت که ماشین ها بفروش پول خود را کم کن و ۱۲ میلیون نیز بایت پیش پرداخت ماشین ها که بابت آن ها چک داد بود را نیز به صاحب خودرو بدهم و چک را دریافت کنم و مبلغ ۵۰ میلیون نیز به وی بدهم و مابقی به عنوان سرمایه جهت یک فعالیت اقتصادی نزد من بماند تا کاری انجام دهم و در سود شریک باشیم. مبلغ باقیمانده چیزی در حدود ۱۱۵ میلیون مانده بود که من در سال ۹۶ مغازه ای گرفتم و متاسفانه بعد از چند ماه و با توجه به نوسانات دلار ورشکست شدم. لازم به ذکر ست من دو برابر مبلغ نیز به وی سفته دادم و به او گفتم در صورت هر گونه اتفاق سفته نزد وی بماند جهت ضمانت. اما نوشته یا شاهدی نیست. بعد از مدتی شخص رفته شکایت کلاهبرداری کرده اما اقرار کرده که سفته به وی دادم از پولی که واریز کردم به حسابش رسید دارم و دو عدد چک به مبلغ ۳۲ میلیون. اما سفته ها را به دادگاه ارائه نکرده. آیا آوردن سفته ها و قرار دادن آن ها بر روی پرونده می تواند پرونده را از حالت کیفری خارج سازد. و من تبرئه شدم لازم به ذکر است که در دادسرا من در ابتدا تبرئه شدم و در تجدید نظر رای برگشت و به دادگاه ارجاع شده ممنون از راهنمایی شما. من فقط می خواهم از حالت کیفری خارج بشود و تا بتونم در دادگاه حقوقی با ایشون حساب کتاب کنم. زیرا ایشون درخواست چند برابر مبلغ بدهی خود را دارد. با اینکه می داند بدهی ایشون مبلغش بسیار کمتر از این است.

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز مگر شما تاریخ سررسید در سفته ها را درج ننموده اید؟ و شخص شاکی با موضوع کلاهبرداتری چه از شما شکایت کرده است، در بزه کلاهبرداری عناصر سه گانه بالخص عنصر مادی ورورانی یا سوء نیت باید وجود داشته لباشد مطمعنا برای اینکه شما بتوانید پرونده را از حال کیفری خارج نمایید بایستی برای تان دادخواستی با موضوع استرداد لاشه سفته های امانی در دادگاه حقوقی مطرح کنیم وسپس تقاضای صدور قرار اناطه نمایم تا اینکه ............................
لذا با بنده از طریق تماس تلفنی مستقیم ارتباط برقرار نماید