دیه موارد زیر چقدر میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۱ #13584415

جراحت بخیه شده دامیه بازوی راست و ارنج چپ جراحت بخیه شده دامیه سمت راست سر
تورم زانوی راست و جراحت حارصه روی زانوی راست پارگی نسبی مینیسک داخلی و رباط جانبی خارجی زانوی راست

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایسیت بعد از معاینات پزشکی قانونی ، اقدام به تعیین ارش ودرصد توسط پزشکی قانونی و قاضی پرونده انجام گیرد تا بر اساس آن بتوانیم میزان دیه متعلق به شما را محاسبه نماییم .

با سلام :
جراحت بخیه شده دامیه بازوی راست و ارنج چپ جمعا دو درصد دیه کامل معادل ۶/۶۰۰/۰۰۰ تومان
جراحت بخیه شده دامیه سمت راست سر دو درصد دیه کامل معادل ۶/۶۰۰/۰۰۰ تومان
تورم زانوی راست و جراحت حارصه روی زانوی راست پارگی نسبی مینیسک داخلی و رباط جانبی خارجی زانوی راست : حارصه زانوی راست نیم درصد معادل ۱/۶۵۰/۰۰۰ تومان و تورم و پارگی مینیسک از جملات صدماتی هستند که دیه مقدر ندارند و میزان آن را پزشکی قانونی تشخیص و در پایان طول درمان اعلام خواهد کرد.

این موارد با توجه به میزان جراحات عمق و طول ومقدار و ...توسط پزشکی قانونی تعیین میشود و تخصص این امر بر عهده وکلا نیست

۴/۵درصد دیه جراحات هست و ارش پارگی مینیسک نیز توسط پزشکی قانونی تعیین میشود