آیا جلسه رسیدگی کنسل شده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۱ #13577456

زوج درخواست ازدواج مجدد داده و چهار روز دیگه جلسه رسیدگی است،حالا زوج درخواستش رو پس گرفته است.
در ابلاغیه صادر شده امده که رای صادره حضوری بوده و مدت ۲۰روز فرصت برای اعتراض هست.
ایا جلسه رسیدگی کنسل شده؟و در اعتراض به این رای بهتر است من چه مطلبی را بیان کنم که اگر زوج دوباره درخواست ازدواج مجدد داد،بتوانم به نفع خودم استفاده کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فرزند شما تحت حضانت پدر هستند یا با شما زندگی می کنند ؟ اگر شما در خانهی این مرد امنیت جانی ندارید چرا راضی به برگشت هستید شما هم دردادگاه تقاضای مهریه ونفقه واجرت المثل کنید اگرندادتوقیف اموال کنید یا حسابهای بانکی وی راببندید می توانید حکم جلبش را بگیرید

با توجه به انصراف زوج و صدور قرار ابطال ، نیازی به حضور در جلسه دادگاه و اعتراض به قرار نیست.

با سلام
بنا به فرمایش شما ، دیگر جلسه رسیدگی کنسل شده و نیازی به حضور در جلسه دادرسی و حتی نیازی به اعتراض و صرف هزینه های دادرسی نخواهد بود .

اگر زوج درخواست خود را مسترد نموده و دادگاه قرار ابطال دادخواست را صادر کرده باشد وقت رسیدگی تعیین شده کنسل بوده و نیازی هم به اعتراض نیست .

شما میتوانید اعتراض نمایید و دفاعیات خود را بیان کنید
بهتر است لایحه شما را وکیل تنظیم نماید
تا زمانی که رای قطعی نشوز شما صادر نشده نمی تواند درخواست اذن ازدواج مجدد بدهد

با سلام
ایا شما جدا زندگی می کنید ؟؟ اگر اره میشه علتش رو بیان کنید
ببینید اگر باهم زندگی می کنید مرد بدون اجازهی شما نمی تواند زن دوم بگیرد مگر مخفیانه
واگر بگیرد یکی از دلایلی که زن می تواند در خواست طلاق کند ازدواج دوم مرد بدون اجازه ی ز ن اول است