برخورد قانونی با افراد مزاحم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۶ #13570792

گروهی ورزشی صبح ها ساعت ۶ صبح در پارک می آیند و با صدای بسیار بلندی شروع به ورزش میکنند و علارغم تذکررات و رجوع به مدیریت پارک و تماس با ۱۱۰ هیچ برخوردی نشده و روز به روز به دلیل تذکرات سطحی که داده شده شروع میکنند با صدای بلند تر و به قصد مزاحمت برای ساکنین اطراف ورزش میکنند.
چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان طرح شکایت به جرم اخلال در نظم و آرامش عمومی می توانید شکایت کنید . بدیهی است از آنجایی که باید دلایلی برای اثبات ادعای خود داشته باشید بدوا توصیه می شود استشهادیه در این خصوص از سایر همسایگان اخذ شود .

له اتهام مزاحمت و هیاهو می توانید شکایت کنید

دادخواستی علیه آنان در دفترخدمات قضایی مبنی بر ایجاد اخلال در نظم واسایش محله تقدیم نمائید

باسلام میتوانید شکواییه مبنی بر مزاحمت علیه این اشخاص تنظیم نمایید و جهت ارسال به دادسرا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با سلام
پیشنهاد من اینکه ابتدا از طریق سامانه ۱۳۷یا به شهرداری منطقه مراجعه نمائید تا مدیریت پارک نسبت به تعیین زمان مناسب برای این گروه اقدام کنند یا اینکه نحوه ورزش ایشان مدریت نمایند ، در صورت عدم نتیجه اقدام از طریق مراجعه به دفاتر قضایی و ثبت شکایت مزاحمت با استشهادیه سایر مجاورین

به عنوان جرم مزاحمت می توانید از گروه مزبور شکایت کنید

باسلام
شما میتوانید با مراجعه به شعب دفاتر خدمات قضایی شکایت مبنی بر ایجاد مزاحمت و سلب اسایش تنظیم نمایید