آیا می‌شود برای مطالبه مهریه از ابتدا فقط پدر زوج را خوانده دعوا قرار داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #13568091

سلام، اگر پدر زوج ضامن مهریه شده باشد، آیا می‌شود برای مطالبه مهریه از ابتدا فقط پدر زوج را خوانده دعوا قرار داد؟ و مهریه را فقط از ضامن مطالبه کرد و از شوهر مطالبه نکرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر اول به زوجه مراجعه مینمایید در صورت عدم پرداخت توسط ایشان به ضامن مراجعه میکنید

با سلام
در حقوق مدنی اصولا ضمانت طولی است لذا اول باید به مدیون مراجعه و در صورت عدم پرداخت به ضامن مراجعه نمود.