قانونا آنها میتوانند حقوق مرا تصاحب کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۹ #13564684

سلام من یه دختر ۱۵ ساله هستم مدتیه کار میکنم پدر و مادرم میگن باید همه پو لی که میگیری رو بیاری بدی به من منم مشکلی ندارم اگه چیزایی که نیاز دارم رو برام بخرن ولی وقتی بهشون بدم حتی یه قرون اون پول هم خرج خودم نمیشه حتی وقتی ازشون خواستم برام لااقل لباس گرم یا پالتو بخرن قبول نمیکنن میگن مگه تو خرج خورد و خوراک نداری از باد هوا زنده ای حتی منت غذا دادنشونم میزارن سرم نمیدونم چیکار کنم خواستم بپرسم اونا حق دارن اینجوری همه زحمتامو هدر بدن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.در شریعت اسلام و قوانین موضوعه ی کشور ،هیچکس حق استثمار
و سواستفاده از دیگری را ندارد.هنوز به سن قانونی نرسیده اید و این کمی موضوع را پیچیده میکند.بهتر است از اورژانس اجتماعی(تلفن:۱۲۳) مشاوره بگیرید چرا که عملا نمیتوانید پیگیری حقوقی موثری داشته باشید که به مصلحت شما باشد

سلام از لحاظ اخلاقی و حتی قانونی چنین حقی نخواهند داشت بهتره از طریق گفتگوی دوستانه و مسالمت آمیز موضوع رو حل کنید و در غیر اینصورت می تونید از مراکز حمایتی از جمله اورژانس اجتماعی کمک بگیرید چون هنوز ب سن قانونی نرسیده اید امکان پیگیری و شکایت حقوقی و قانونی ندارید

با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیده اید قانونا پدر می تواند در امور مالی شما دخالت کند لاکن از طرفی پدر وظیفه دارد که نفقه شما راازقبیل پوشاک تهیه و تامین نماید مضافا اینکه با سامانه ۱۲۳ می توانید تماس حاصل کنید و مشکل خود را عنوان نمایید

باسلام خانواده شما حق ندارند اینگونه باشما رفتار نمایند میتوانید به اورژانس اجتماعی یا سازمان بهزیستی مراجعه نمایید.

سلام
خیر چنین حقی ندارند. به دلیل اینکه به سن قانونی نرسیده اید مستقل نمیتوانید عمل کنید، بهترین راه حل برای مشکل شما این است که با اورژانس اجتماعی به شماره ی ۱۲۳ تماس بگیرید و مشکل خود را با آنها در میان بگذارید.

سلام و درود، بانوی گرامی این را بدانید که هیچ کسی حق سواستفاده از دیگری را نخواهد داشت حتی اگر والدین شخص باشند؛ در مورد وضعیت شما با توجه به عدم سن قانونی مناسب می باشد که از طریق صحبت و نیز وساطت بزرگ تر ها مساله را حل نمایید و در صورت ادامه ی این روند ، می توانید با اورژانس اجتماعی(۱۲۳) تماس گرفته و از مراجع قانونی حمایت بخواهید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
متاسفانه چون فعلا به سن قانونی نرسیده اید نمیتوانید برای این امر اقدامی نمایید حال که خانواده دستمزد شما را اخذ و برای شما خرج نمیکنند شما نیز در صورا لزوم میتوانید از کار کردن امتناع نمایید .
بهتر است از طریق مشاوران اورژانس اجتماعی کمک بگیرید با شماره تماس ۱۲۳ .