اگر بخواهیم خونه را به عنوان مهریه مزایده بگذارم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #13560657

باسلام و احترام
زوج بعد از کتک زدن و رفتن زوجه به پزشکی قانونی اقدام به اجاره دادن خانه نموده وسایل زندگی را در اتاقی گذاشته تمام مدارک مرا با خود برده است وقتی برای آوردن وسایل شخصی خود به خانه رفتم همه را در اتاقی گذاشته بود آیا در پرونده ای که بر علیه من عدم تمکین شکایت کرده اجاره دادن و ضرب و جرح تاثیر داره و در ضمن کسی که منزلش مستثنیات دین باشه باید اجاره دهد اگر بخواهیم خونه را به عنوان مهریه مزایده بگذارم امکان پذیر است تشکر از صبوری شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات ارتکاب ضرب و جرح، می‌توان آنرا مستند ترک منزل قرارداد
منزلی که در اجاره غیر می باشد مستثنیات دین محسوب نشده و قابل مزایده است

سلام
ضرب و جرح میتواند دلیلی بر ترک منزل تحت عنوان نداشتن امنیت جانی قابل دفاع است و از جهت مهریه نیز میتوان از طریق اجرائیات ثبت نسبت به توقیف آن و با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی مطالبه مهریه نمایید !

اگر بتوانید ضرب و جرح را در دادگاه اثبات کنید
و سو رفتار زوج را اثبات کنید
و اثبات کنید زندگی با زوج موجب عسر و حرج شماست .
و همچنین ثابت کنید که زوجه خانه مناسبی برای سکونت شما تهیه نمیکند
در پرونده تمکین موثر است

شما میتوانید خانه زوج را توقیف کنید برای مهریه
اما اگر ایشان اثبات کند که خانه اش جزو مستثنیات دین است(طبق قانون مربوطه) خانه از توقیف خارج می‌شود
لازم به ذکر است هر خانه ای جزو مستثنیات دین نبست .و اثبات این موضوع با زوج و پذیرش آن با مرجع رسیدگی کننده است.